Veel gestelde vragen

  • Home
  • Veel gestelde vragen

Indian head massage

Een Indian head massage is een traditionele Indiase therapie, die zich richt op het masseren van het hoofd, de nek en de schouders om stress te verlichten en mentale helderheid te bevorderen.
Het verlicht stress, vermindert spanning, verbetert de bloedcirculatie, helpt bij hoofdpijn, slapeloosheid en vermoeidheid, en bevordert mentale helderheid.
Ja, maar het is belangrijk om de masseur te informeren over de zwangerschap zodat de massage aangepast kan worden.

Lomi lomi massage

Een Lomi Lomi massage is een traditionele Hawaiiaanse massage, die vloeiende, ritmische bewegingen gebruikt om diepe ontspanning en balans tussen lichaam en geest te bevorderen.
Het helpt bij het loslaten van spanning, bevordert diepe ontspanning, harmoniseert energiestromen, en creëert een gevoel van harmonie en welzijn.
Nee. Wel is het aan te raden om comfortabele kleding te dragen en op tijd aanwezig te zijn om te ontspannen voor de sessie.

Bamboe massage

Een bamboemassage is een massage, waarbij bamboestokken worden gebruikt om diep in de spieren te masseren en spierspanning te verminderen.
Het verbetert de bloedsomloop, vermindert spierspanning, verlicht spierpijn, en bevordert flexibiliteit en ontspanning.
De massage kan intens zijn, maar is niet pijnlijk. De masseur past de druk aan op basis van jouw comfort.

Zwangerschapsmassage

Een zwangerschapsmassage is een aangepaste vorm van massage, die speciaal is ontworpen om de ongemakken van zwangerschap te verlichten en het welzijn van aanstaande moeders te bevorderen.
Het helpt bij het verminderen van rugpijn, zwelling, spierspanning en stress. Het verbetert ook de bloedcirculatie en bevordert ontspanning.
Ja, zwangerschapsmassages worden uitgevoerd door een getrainde masseur en zijn veilig. Het is wel altijd goed om eerst met je verloskundige of arts te overleggen.